Inspiratie

Naast telefonische gesprekken ondersteunen we jullie graag met allerhande oefeningen en tips rond relaxatie en gezonde leefgewoontes. Er zijn zelfs een aantal opgenomen webinars die je kunt herbekijken. Je kunt hier ook terecht als leidinggevende en ontdekt wat jou kan helpen in het aansturen van je team in deze moeilijke periode. De pagina wordt regelmatig aangevuld, dus spring af en toe eens binnen.

verpleegster ademen
Wie in de zorg staat, is geneigd om soms beter voor een ander te zorgen als voor zichzelf.

In deze stressvolle periode is het belangrijker dan ooit om goed te ontspannen. Het helpt om helder te kunnen denken en gefocust te handelen. Probeer deze relaxatie en ontspanningsoefeningen zeker uit! Zorg goed voor jezelf want jij bent even belangrijk!

jenny-hill-mQVWb7kUoOE-unsplash
Gezonde eet en leefgewoontes helpen op een natuurlijke manier om je weerstand op te bouwen.

Een goede gezondheid is de beste manier om je immuunsysteem in goede vorm te houden. Voldoende slapen, regelmatig bewegen, stress vermijden, gezond en gevarieerd eten, … dragen daar zeker toe bij.

team az delta
Een crisis zet organisaties en zijn medewerkers onder druk. Niet evident om als leidinggevende mee om te gaan.
Ontdek hier hoe je je medewerkers op een constructieve manier doorheen deze moeilijke periode kunt loodsen. Het zal immers belangrijk zijn om je leiderschapstijl flexibel aan te passen en zelf goed gecenterd te blijven.