Onze vzw stelt een netwerk van ervaren coaches ter beschikking om alle zorgverleners die in de vuurlinie staan gratis te ondersteunen.

7 dagen in de week, telkens van 08u00 tot 24u00.

Jullie mensen en jullie organisatie staan momenteel onder hoge druk, in de vuurlinie van de CORONA-crisis. We merken dat de impact van de tweede golf voor velen zwaarder doorweegt dan de eerste golf.
Tegelijkertijd weten we dat veel mensen nu op adrenaline blijven doorgaan, emoties onderdrukken, rust uitstellen, …  Weet dat we er nog altijd zijn voor hen. Meld je aan via onderstaand registratie formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om verdere stappen te bespreken en een planning op te zetten voor jouw mensen.
Welke vorm van ondersteuning kun je van ons verwachten? Virtuele individuele coaching, individuele coaching op de werkvloer, teamsessies op de werkvloer. Van maandag tot en met zondag van 08u-22u.
De individuele coach gesprekken kunnen medewerkers zelf boeken op de pagina ‘zorgverleners’. Voor coaching op de vloer dient de organisatie zich aan te melden. Om deze vorm van crisisopvang nog lang mogelijk te maken, verzamelen wij fondsen. Gelukkig krijgen we hiervoor van menig burgemeester steun en denken ook directieraden met ons mee. Alle coaches werken pro-bono.

Download hier posters en visitekaartjes om intern te verspreiden

Affiche 1 – Leidinggevende
Affiche 2 – Een zetje geven
Affiche 3 – Twijfel
Affiche 4 – Kracht
Affiche 5 – Stappenplan
Visitekaartje
Affiche 6 – Angst bij partner (1)
Affiche 7 – Angst bij partner (2)
Affiche 8 – Coaching voor teams op de vloer (1)
Affiche 9 – Coaching voor teams op de vloer (2)

Aanmelden als organisatie

We zijn geland. Aanmelden is niet meer mogelijk.