Ben jij een gecertificeerde en ervaren coach

met een groot hart voor mensen?

We zijn geland. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Velen die momenteel in de vuurlinie staan van de CORONA-crisis surfen op een golf van adrenaline. Iedere dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf in bijzonder moeilijke omstandigheden om de meest kwetsbare groep in onze samenleving zo goed mogelijk te ondersteunen, elke dag opnieuw. Maar ook zij zijn kwetsbaar en hebben ondersteuning en veel zelfzorg nodig om het hoofd boven water te houden.
Individuele coaching geeft de nodige mentale en emotionele ondersteuning waardoor medewerkers langer in hun kracht kunnen staan. We bieden een cocon  waarin men niet ‘sterk’ hoeft te zijn en openlijk kan benoemen wat het met hen doet. Kleine interventies, helpen om te ‘aarden’, terug bij zichzelf te komen, uit de greep van angst te komen, het hoofd boven water te houden.
Heb jij minstens 100 uur coach-specifieke opleiding gevolgd? Heb je minstens 300 uur praktijkervaring als coach? Ben je goed gecentered en bereid om deel te nemen aan supervisie? Sta je ten volle achter de ethische code van een coach federatie (ICF, EMCC, …)? Kun je zeker 20% tijd vrijmaken? Dan kom jij mogelijks in aanmerking om ons team te versterken! Vul zeker het formulier in!

Aanmelden als coach

We zijn geland. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Onze coaches

Wij werken met een team van 100+ professionele coaches met elk meer dan 300 uur coachervaring die helemaal klaarstaan om jullie in deze moeilijke periode ten volle te ondersteunen.

Jan

Jan Mouton

Katrien

Katrien Mertens

Tuur

Tuur Van Hove

Ilse

Ilse Denruyter

Bart

Bart Gardeyn

Katrien

Katrien Rommens

Henry

Henry Teitelbaum

Hilde

Hilde Jonckers

Jurgen

Jurgen Braeckevelt

Ruth

Ruth Aerts

Anita

Anita Vandevivere

Annick

Annick Rogiers

Els

Els Aelbrecht

Veerle

Veerle Dobbelaere

Marc

Marc Van de Velde

Lili

Lili Matthijs

Ivan

Ivan Vanooy

Astrid

Astrid Alders

Rein

Rein Van Gerven

Cindy

Cindy Rowe

Annick

Annick Defoort

Fabienne

Fabienne Claeys

Anne

Anne Geerts

Franky

Franky De Cooman

Joël

Joël Goffart

An

An Wauters

Alex

Alex Vanhaesendonck

Eleanor

Eleanor Abbott