Ben jij een gecertificeerde en ervaren coach

met een groot hart voor mensen?

Momenteel zijn we op zoek naar coaches die ter plaatse willen gaan om teams te begeleiden met name in Groot Antwerpen en de Kempen.

Velen die momenteel in de vuurlinie staan van de CORONA-crisis surfen op een golf van adrenaline. Iedere dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf in bijzonder moeilijke omstandigheden om de meest kwetsbare groep in onze samenleving zo goed mogelijk te ondersteunen, elke dag opnieuw. Maar ook zij zijn kwetsbaar en hebben ondersteuning en veel zelfzorg nodig om het hoofd boven water te houden.
Individuele coaching geeft de nodige mentale en emotionele ondersteuning waardoor medewerkers langer in hun kracht kunnen staan. We bieden een cocon  waarin men niet ‘sterk’ hoeft te zijn en openlijk kan benoemen wat het met hen doet. Kleine interventies, helpen om te ‘aarden’, terug bij zichzelf te komen, uit de greep van angst te komen, het hoofd boven water te houden.
Heb jij minstens 100 uur coach-specifieke opleiding gevolgd? Heb je minstens 300 uur praktijkervaring als coach? Ben je goed gecentered en bereid om deel te nemen aan supervisie? Sta je ten volle achter de ethische code van een coach federatie (ICF, EMCC, …)? Kun je zeker 20% tijd vrijmaken? Dan kom jij mogelijks in aanmerking om ons team te versterken! Vul zeker het formulier in!

Aanmelden als coach